Close
(0) artikala
Nemate artikala u korpi.
Kategorije
  Filters
  Preferences
  Pretraga

  O nama

  o nama

  facebook  twitter  youtube  google+

   

  Genelec d.o.o. osnovan je1989.god. kao jedno od prvih privatnih preduzeća u BiH. Danas Genelec zauzima jedno od vodećih mjesta u sektoru informacionih tehnologija u BiH sa ukupno 45 zaposlenih radnika. Posjedujemo šest maloprodajnih objekta: Tuzla Stupine, Tuzla Omega, Mostar Villa Neretva, Lukavac Omega, Živinice Omega, Sarajevo Ložionička, Sarajevo Dobrinja i Banja Luka.

   

  Genelec Tuzla istorija web shopa
  Mreža partnera u čitavoj BiH kao i partnera u cijelom svijetu su garancija da će Genelec i u budućnosti imati svoje mjesto u informatičkom sektoru. Posjedujemo svoj servis sa educiranim osobljem što omogućava brzo riješavanje svih eventualnih problema sa kojima se kupci susreću.
  2000-te godine pokrenuli smo jedan od prvih WEB-shopova na ovim prostorima kako bi našim kupcima omogućili jednostavniju kupovinu robe. U ponudi su zastupljeni brandovi velikih svijetskih proizvođača informatičke opreme kao što su: Mediacom, Sapphire, HP, G.Skill, Samsung, Xiaomi, Huawei, Apple, Asus, Canon, Dell, Lenovo, Epson, GoPro, Intel, AMD, Kingston, LG, Logitech, Microsoft, Panasonic, Razer, Sharkoon, Toshiba, Xerox itd, a broj i kvaliteta tih distribucija se konstantno povećava.

  Genelec Tuzla brendovi i distribucije

  Genelec radi u svom vlastitom objektu na 1.800 m2 površine, a time smo stvorili bolje i ljepše uslove za rad svih naših uposlenika.

   

  o nama 2

   

  signature